Witamy na pokładzie tirhandil Whspr o pojemności 8 osób. Remont w 2014 r. 21 m długości z 4 klimatyzowanymi kabinami, każda z nich wyposażona w łazienkę (WC i prysznic dostępne we wszystkich łazienkach). Dostępne na codzienne, tygodniowe i krótkie tygodniowe prywatne czartery na rejsy wzdłuż tureckiego wybrzeża. Wszystkie rejsy naszym guletem rozpoczynają się i kończą w Turcji. Indywidualne programy mogą być ustawione zgodnie ze specyficznymi wymaganiami ...
Witamy na pokładzie tirhandil Whspr o pojemności 8 osób. Remont w 2014 r. 21 m długości z 4 klimatyzowanymi kabinami, każda z nich wyposażona w łazienkę (WC i prysznic dostępne we wszystkich łazienkach). Dostępne na codzienne, tygodniowe i krótkie tygodniowe prywatne czartery na rejsy wzdłuż tureckiego wybrzeża. Wszystkie rejsy naszym guletem rozpoczynają się i kończą w Turcji. Indywidualne programy mogą być ustawione zgodnie ze specyficznymi wymaganiami gości. Taras, stół jadalny, leżaki. Doświadczona i profesjonalna załoga (kapitan, kucharz, marynarz) Serwowane lokalne dania kuchni Morza Egejskiego / Śródziemnomorskiego
Welcome on board tirhandil Whspr with a capacity of 8 people. Refit in 2014 21m in length with 4 air-conditioned cabins, each of them equipped with ensuite bathroom (WC and shower available in all bathrooms) Available for daily, weekly and short weekly private charters to cruise along the Turkish coast. All cruises with our gulet start and end in Turkey. Customized programs can be arranged as per the specific requirements of the guests. ...
Welcome on board tirhandil Whspr with a capacity of 8 people. Refit in 2014 21m in length with 4 air-conditioned cabins, each of them equipped with ensuite bathroom (WC and shower available in all bathrooms) Available for daily, weekly and short weekly private charters to cruise along the Turkish coast. All cruises with our gulet start and end in Turkey. Customized programs can be arranged as per the specific requirements of the guests. Decks, dining table, sunbeds. Experienced and professional crew (captain, cook, seaman) Local Aegean / Mediterranean cuisine served