Fairline 62' 2008 Maksymalnie 12 osób Kabiny: 3 Łazienki: 2 Część jadalna: 2 (6-8 osób na każdą) Nasze menu: MENU I – TAPAS ZAPRASZAMY WĘDLINY I OWOCE Różne wędliny, sery rzemieślnicze i świeże owoce Beszamel Żeberka Krokiety / Aioli Pulpo a la Gallega ( Jeśli dostępne ) lub Langoustine BBQ Pulled Pork Sliders Pecanha Mini Szaszłyki / Chimi $500.00 MENU II – ORIENTALNE ZAPRASZAMY WĘDLINY I OWOCE Mieszane wędliny, sery rzemieślnicze i świeże owoce ...
Fairline 62' 2008 Maksymalnie 12 osób Kabiny: 3 Łazienki: 2 Część jadalna: 2 (6-8 osób na każdą) Nasze menu: MENU I – TAPAS ZAPRASZAMY WĘDLINY I OWOCE Różne wędliny, sery rzemieślnicze i świeże owoce Beszamel Żeberka Krokiety / Aioli Pulpo a la Gallega ( Jeśli dostępne ) lub Langoustine BBQ Pulled Pork Sliders Pecanha Mini Szaszłyki / Chimi $500.00 MENU II – ORIENTALNE ZAPRASZAMY WĘDLINY I OWOCE Mieszane wędliny, sery rzemieślnicze i świeże owoce Pierogi Wieprzowe / Słodki Sos Chili Chrupiący Kurczak Bao / Sos Wegetariański i Awokado Sushi Rolls Green Dragon Rolls Krewetka Tempura, Serek, Awokado, Sos Eal, Pikantny Majonez Alaska Bagel Rolls Łosoś, Awokado, Serek, Sos Eal, Chipsy Cebulowe Roladki Krabowe Sałatka Krabowa, Zielona Cebula, Ogórek, Spicy Mayo $580.00 MENU III - FAMILY STYLE WITAMY WĘDLINY I OWOCE Różne wędliny, sery rzemieślnicze i świeże owoce Przystawki Ser Arancini / Bazylia Pomodoro Lokalna Ryba Ceviche Leche de Tigre / Chipsy Dodatek Mamposteado Ryż Puree Lokalne Korzenie Gorące Medaliony Wieprzowina Polędwica / Gujawa Glaze Sos Langustynka / Kolendra z czosnkową piersią z kurczaka / Sos Criolla UWAGA: Wybierz 1 stronę i 1 białko. $ (Informacje kontaktowe ukryte)
Fairline 62’ 2008 Accommodates up to 12 guests Staterooms: 3 Bathrooms: 2 Dining Area: 2 (6-8 people on each) Our menus: MENU I – TAPAS W E L C O M E CHARCUTERIE & FRUIT Assorted cured meats, artisan cheese & fresh fruit Bechamel Short Ribs Croquettes / Aioli Pulpo a la Gallega ( If available ) or Langoustine BBQ Pulled Pork Sliders Pecanha Mini Skewers / Chimi $500.00 MENU II – ORIENTAL W E L C O M E CHARCUTERIE & FRUIT Assorted ...
Fairline 62’ 2008 Accommodates up to 12 guests Staterooms: 3 Bathrooms: 2 Dining Area: 2 (6-8 people on each) Our menus: MENU I – TAPAS W E L C O M E CHARCUTERIE & FRUIT Assorted cured meats, artisan cheese & fresh fruit Bechamel Short Ribs Croquettes / Aioli Pulpo a la Gallega ( If available ) or Langoustine BBQ Pulled Pork Sliders Pecanha Mini Skewers / Chimi $500.00 MENU II – ORIENTAL W E L C O M E CHARCUTERIE & FRUIT Assorted cured meats, artisan cheese & fresh fruit Pork Dumplings / Sweet Chili Sauce Crispy Chicken Bao / Veggie and Avocado Sauce Sushi Rolls Green Dragon Rolls Shrimp Tempura, Cream Cheese, Avocado, Eal Sauce, Spicy Mayo Alaska Bagel Rolls Salmon, Avocado, Cream Cheese, Eal Sauce, Onion Chips Crab Rolls Crab Salad, Green Onion, Cucumber, Spicy Mayo $580.00 MENU III - FAMILY STYLE W E L C O M E CHARCUTERIE & FRUIT Assorted cured meats, artisan cheese & fresh fruit Appetizers Cheese Arancini / Pomodoro Basil Local Fish Ceviche Leche de Tigre / Chips Side Dish Mamposteado Rice Puree Local Root Hot Food Medallion Pork Tender Loin / Guava Glaze Sauce Langoustine / Coriander with Garlic Chicken Breast / Criolla Sauce NOTE: Choose 1 side and 1 protein. $(Contact information hidden)
Zweryfikowany