Fairline 62’ 2008
Pomieści do 12 gości
Kajuty: 3
Łazienki: 2
Jadalnia: 2 (6-8 osób w każdej)
Nasze menu:
MENU I – TAPAS
WITAMY
WĘDLINY I OWOCE
Różnorodne wędliny, sery rzemieślnicze i świeże owoce
Krokiety z żeberkami w sosie beszamelowym / Aioli
Pulpo a la Gallega (jeśli dostępne) lub langustynki
Kanapki z wieprzowiną BBQ
Mini szaszłyki z pekanami / Chimi
500,00 USD
MENU II – ORIENTALNE
WITAMY
WĘDLINY I OWOCE
Różnorodne wędliny, ...
Fairline 62’ 2008
Pomieści do 12 gości
Kajuty: 3
Łazienki: 2
Jadalnia: 2 (6-8 osób w każdej)
Nasze menu:
MENU I – TAPAS
WITAMY
WĘDLINY I OWOCE
Różnorodne wędliny, sery rzemieślnicze i świeże owoce
Krokiety z żeberkami w sosie beszamelowym / Aioli
Pulpo a la Gallega (jeśli dostępne) lub langustynki
Kanapki z wieprzowiną BBQ
Mini szaszłyki z pekanami / Chimi
500,00 USD
MENU II – ORIENTALNE
WITAMY
WĘDLINY I OWOCE
Różnorodne wędliny, ser rzemieślniczy i świeże owoce
Kluski wieprzowe / Sos słodki chili
Chrupiący kurczak Bao / Sos warzywny i awokado
Rolki sushi
Rolki Green Dragon
Krewetka w tempurze, serek śmietankowy, awokado, sos eal, pikantny majonez
Rolki Alaska Bagel
Łosoś, awokado, serek śmietankowy, sos eal, chipsy cebulowe
Rolki krabowe
Sałatka z kraba, zielona cebula, ogórek, pikantny majonez
580,00 USD
MENU III - RODZINNE
WITAMY
WĘDLINY I OWOCE
Różne wędliny, serki rzemieślnicze i świeże owoce
Przystawki
Ser Arancini / Pomodoro z bazylią
Lokalne ceviche z ryb Leche de Tigre / Chipsy
Danie dodatkowe
Ryż Mamposteado
Puree Local Root
Ostre danie
Polędwica wieprzowa w medalionie / Sos glazurowany z guawy
Langustynka / Kolendra z czosnkiem
Pierś z kurczaka / Sos Criolla
UWAGA: Wybierz 1 dodatek i 1 białko.
$(Dane kontaktowe są ukryte)
Fairline 62’ 2008
Accommodates up to 12 guests
Staterooms: 3
Bathrooms: 2
Dining Area: 2 (6-8 people on each)
Our menus:
MENU I – TAPAS
W E L C O M E
CHARCUTERIE & FRUIT
Assorted cured meats, artisan cheese & fresh fruit
Bechamel Short Ribs Croquettes / Aioli
Pulpo a la Gallega ( If available ) or Langoustine
BBQ Pulled Pork Sliders
Pecanha Mini Skewers / Chimi
$500.00
MENU II – ORIENTAL
W E L C O M E
CHARCUTERIE & FRUIT
Assorted ...
Fairline 62’ 2008
Accommodates up to 12 guests
Staterooms: 3
Bathrooms: 2
Dining Area: 2 (6-8 people on each)
Our menus:
MENU I – TAPAS
W E L C O M E
CHARCUTERIE & FRUIT
Assorted cured meats, artisan cheese & fresh fruit
Bechamel Short Ribs Croquettes / Aioli
Pulpo a la Gallega ( If available ) or Langoustine
BBQ Pulled Pork Sliders
Pecanha Mini Skewers / Chimi
$500.00
MENU II – ORIENTAL
W E L C O M E
CHARCUTERIE & FRUIT
Assorted cured meats, artisan cheese & fresh fruit
Pork Dumplings / Sweet Chili Sauce
Crispy Chicken Bao / Veggie and Avocado Sauce
Sushi Rolls
Green Dragon Rolls
Shrimp Tempura, Cream Cheese, Avocado, Eal Sauce, Spicy Mayo
Alaska Bagel Rolls
Salmon, Avocado, Cream Cheese, Eal Sauce, Onion Chips
Crab Rolls
Crab Salad, Green Onion, Cucumber, Spicy Mayo
$580.00
MENU III - FAMILY STYLE
W E L C O M E
CHARCUTERIE & FRUIT
Assorted cured meats, artisan cheese & fresh fruit
Appetizers
Cheese Arancini / Pomodoro Basil
Local Fish Ceviche Leche de Tigre / Chips
Side Dish
Mamposteado Rice
Puree Local Root
Hot Food
Medallion Pork Tender Loin / Guava Glaze Sauce
Langoustine / Coriander with Garlic
Chicken Breast / Criolla Sauce
NOTE: Choose 1 side and 1 protein.
$(Contact information hidden)